måndag, maj 14, 2007

Riset som inte klibbar




Du som aldrig fattade poängen med Uncle Bens "riset som inte klibbar"... Skaffa barn så fattar du. Ris under fötterna. Ris i hela lägenheten.
/Andreas

Ps. Fick något hjärnsläpp i samband med bildval här. Ber om ursäkt för det.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ok. Jag gör mitt bästa här för att försöka se ut som om jag till fullo hänger med i resonemanget och kan knyta det till bilderna....men det blir mest en något ansträngd grimas.

Igen vidare förskönande illustration det där hjärnsläppet genererade, snarare tvärtom! =)

Andreas sa...

Jag borde skämmas och gör det nog också. Bilden har ingenting med texten att göra. Jag insåg bara att min son hade kastat klibbigt ris över hela lägenheten och sen kom jag att tänka på att ordet klitoris innehåller ordet ris, men det är en helt annan sak och...

äh...

Jag är galen.

/Andreas

Martin Domeij sa...

Det påminner mig om den gamla Hajk-parodin. Du vet, "ikväll ska vi tala om ris, men inte om vilket ris som helst utan klitoris".

Andreas sa...

Ha ha!
Ja, vi är alla barn av Hajk. Staffan Westerberg har inte förstört någonting. Det är Hajk-Bengt som skall hållas ansvarig för alla tillkortakommanden i livet. Minns t.ex. när han sågade itu en hockeypuck för att se vad som fanns inuti och på obehaglig Karlstadsdialekt konstaterade: "Det är puck rakt igenom"... Sådana saker. Man bär det med sig. Det är inte bra.
/Andreas