tisdag, juni 07, 2005

Som en kuk på posten



Jag har tänkt mycket på Johannes Strömbergs penis den senaste timmen eller så. Vem Johannes är? Ingen aning.

Läser nämligen i Expressen att Johannes skickat ett MMS (SMS med bild för er som har viktigare saker för er än att punktmarkera ungdomskulturen) till sin flickvän föreställande just sin penis. Tilltaget motiveras i Expressen med att han är 23 år gammal och inte skulle få träffa henne på flera veckor.

Så här långt är allt väl antar jag (om det är okej med Johannes flickvän det vill säga). Det är i momentet därefter händelsen inträffar som motiverar Expressens journalistiska gärning. Av någon för Telia oförklarlig anledning har nämligen Johannes penis därefter hamnat hos flera abonnenter trots att Johannes knappat in flickvännens adress och ingen annans.

Johannes kräver skadestånd för sveda och värk. Man kan tycka synd om honom men för mig beror sympatin lite på hur pass välutvecklad han är och om det var en bra bild eller inte. Däremot är det väl alldeles självklart att de stackars oskyldiga tanter och farbröder som fått Johannes snopp i inkorgen bör ha rätt till någon form av kompensation. Kanske kan man tänka sig en vanlig fruktkorg eller för jämviktens skull en fitta i bra upplösning för den som så önskar.
/Andreas

1 kommentar:

Anonym sa...

Klart bästa bloggen hittills!